Agaricus purpurellus (Møll.) Møll.
Friesia, 4 :204 (1952)
11/11/2003OtxandioCiprés de Lawson
Sinonimoak:
Psalliota amethystina ss. Lge.
Jangarritasuna:
Jangarria
Bibliografia:
Arrillaga Anabitarte P., 2004, Guía de Champiñones del Pais Vasco y su entorno
Cappelli A., 1984, Agaricus L.: Fr. - Fungi Europaei 1
Cetto B., 1983, Guía de los hongos de Europa - 4
Cetto B., 1993, I funghi dal vero - 5
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
Llamas B. & Terrón A., 2003, Atlas fotográfico de los hongos de la P. Ibérica
Ruiz J.M. & Ruiz Esteban, 2005, Guía micológica Tomo 3 (Agaricus)
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster