Warning: getimagesize(../Micologia/fotos/908c.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/errotari.com/web/Micologiaeuskera/especie.php on line 60
Entoloma ameides (Berk. & Br.) Sacc.
Syll. fung., (Abellini), 5 :686 (1887)
05/10/2006P.N. IzkiAbedules
Warning: Division by zero in /usr/home/errotari.com/web/Micologiaeuskera/especie.php on line 249
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 4
Cetto B., 1979, Guía de los hongos de Europa - 3
Courtecuisse R., 2000, Photo-guide des Champignons D'Europe
Noordeloos M.E., 1992-2004, Entoloma s.l. - Fungi Europaei 5
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster