Warning: getimagesize(../Micologia/fotos/755a.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/errotari.com/web/Micologiaeuskera/especie.php on line 60
Rhodocybe popinalis (Fr.: Fr.) Sing.
Lilloa, 22 :609 (1951) [1949]
04/10/2005IzurzaConíferas
Warning: Division by zero in /usr/home/errotari.com/web/Micologiaeuskera/especie.php on line 249
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Bon M., 1987, Guía de campo de los Hongos de Europa
Cetto B., 1993, I funghi dal vero - 5
Courtecuisse R., 2000, Photo-guide des Champignons D'Europe
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
Mendaza R. & Díaz Montoya, 1994, Las setas en la naturaleza Tomo - 1
Phillips Roger, 1981, Les champignons
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster