Phellinus igniarius (L.: Fr.) Quél.
Enchiridion Fungorum, in Europa Media Prsertim in Gallia Vigentium, (Paris) :172 (1886)
14/04/2004OtxandioTronco de sauce
Sinonimoak:
Fomes igniarius (L.: Fr.) Gill.
Ochroporus igniarius (L.: Fr.) Schroet.
Polyporus igniarius L.: Fr.
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Bernicchia A., 2005, Polyporaceae s.l. - Fungi Europaei 10
Bon M., 1987, Guía de campo de los Hongos de Europa
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 2
Cetto B., 1978, Guía de los hongos de Europa - 2
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
García Rollán M., 1984, Setas de los arboles
Gerhardt, Vila & Llimona, 2000, Hongos de España y de Europa
Gerrit J. Keizer, 2000, La enciclopedia de las setas
Llamas B. & Terrón A., 2003, Atlas fotográfico de los hongos de la P. Ibérica
Lotina R., 1985, Mil setas ibéricas
Phillips Roger, 1981, Les champignons
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster