Panaeolus phalaenarum (Bull.: Fr.) Quél.
Mem. Soc. Emul. Montbeliard, Ser. 2, 5 :151 (1872)
04/10/1988P.N. UrkiolaEstiercol (Campa)
Sinonimoak:
Panaeolus antillarum (Fr.) Dennis
Jangarritasuna:
Ezezaguna edo susmagarria
Bibliografia:
Bon M., 1987, Guía de campo de los Hongos de Europa
Cetto B., 1993, I funghi dal vero - 7
Laskibar & Palacios, 1995, Perretxikuak (Hongos)- Tomo - 2
Llamas B. & Terrón A., 2003, Atlas fotográfico de los hongos de la P. Ibérica
Mendaza R. & Díaz Montoya, 1994, Las setas en la naturaleza Tomo - 3
S.C.M., 1982-2003, Bolets de Catalunya (Láminas)
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster