Lepiota carinii Bres.
Iconogr. mycol., 12 :pl. 598 (1930) [1929]
16/10/2003DurangoCiprés de Lawson
Sinonimoak:
Echinoderma carinii (Bres.) Bon
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 4
Candusso M. & Lanzoni G., 1990, Lepiota s.l. - Fungi Europaei 4
Cetto B., 1994, I funghi dal vero - 6
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
S.C.M., 1982-2003, Bolets de Catalunya (Láminas)
S.M.A., , Austrian Journal of Mycology nş - 14
Varios autores, 2000, Micologia 2000
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster