Entoloma politum (Pers.: Fr.) Donk
Bull. Bot. Gard. Buitenzorg, Ser. III, 18 :158 (1949)
09/10/2005IurretaBosque de ribera
Sinonimoak:
Entoloma pernitrosa Orton
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 4
Cetto B., 1994, I funghi dal vero - 6
Courtecuisse R., 2000, Photo-guide des Champignons D'Europe
Noordeloos M.E., 1992-2004, Entoloma s.l. - Fungi Europaei 5
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster