Heterobasidion annosum (Fr.) Bref.
Untersuchungen aus dem Gesammtgebiete der Mykologie, 8 :154 (1888)
10/09/2002OtxandioCiprés de Lawson
Sinonimoak:
Fomes annosus (Fr.) Cke.
Fomitopsis annosa Karst.
Polyporus annosus Fr.
Ungulina annosa (Fr.) Pat.
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Bernicchia A., 2005, Polyporaceae s.l. - Fungi Europaei 10
Bon M., 1987, Guía de campo de los Hongos de Europa
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 2
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
García Rollán M., 1984, Setas de los arboles
Gerhardt, Vila & Llimona, 2000, Hongos de España y de Europa
Gerrit J. Keizer, 2000, La enciclopedia de las setas
Lotina R., 1985, Mil setas ibéricas
Marchand A., 1971-1986, Champignons du nord et du midi Vol. - 3
Pacioni G., 1980, Guía de hongos
Phillips Roger, 1981, Les champignons
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster