Galerina hypnorum (Schrank: Fr.) Kühn.
Encyclopedie Mycologique, 7 :194 (1935)
03/12/2003DurangoMusgo (coníferas)
Jangarritasuna:
Ezezaguna edo susmagarria
Bibliografia:
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 5
Chaumeton H., 1985, Guía de los hongos de Europa
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
Gerrit J. Keizer, 2000, La enciclopedia de las setas
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster