Collybia cirrhata (Pers.) Quél.
Mem. Soc. Emul. Montbeliard, Ser. 2, 5 :96 (1872)
---
Sinonimoak:
Collybia alumna (Fr.) Sacc.
Collybia amanitae (Batsch) Kreisel (nom. inv.)
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Antonin V. & Noordeloos M.E., 1997, A monograph of Marasmius, Collybia s.l. Part 2
Bon M., 1987, Guía de campo de los Hongos de Europa
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 3
Cetto B., 1979, Guía de los hongos de Europa - 3
Courtecuisse R. & Duhem B., 2000, Guide des Champignons de France et D'Europe
Gerrit J. Keizer, 2000, La enciclopedia de las setas
Lotina R., 1985, Mil setas ibéricas
Pacioni G., 1980, Guía de hongos
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster