Clavulinopsis laeticolor (Berk. & Curt.) Corner
Mycologia, 57 :522 (1965)
10/11/2007IzurzaZona musgosa
Sinonimoak:
Clavulinopsis pulchra
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
A.M.B., , Rivista di Micologia - 1-2004
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 2
Cetto B., 1983, Guía de los hongos de Europa - 4
Gerhardt, Vila & Llimona, 2000, Hongos de España y de Europa
Palazón F., 2001, Setas para todos
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster