Psathyrella hirta Peck.
Rep. N.Y. St. Mus. nat. Hist, 50 :107 (1897)
15/07/2002OletaEstiercol
Sinonimoak:
Psathyrella coprobia
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Bon M., 1987, Guía de campo de los Hongos de Europa
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 4
Courtecuisse R., 2000, Photo-guide des Champignons D'Europe
Gerhardt, Vila & Llimona, 2000, Hongos de España y de Europa
Moreno B., Gómez J., Jiménez J.F. & Infante F., 1996, Setas de Andalucia
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster