Coprinus silvaticus Peck.
Rep. N.Y. St. Mus. nat. Hist, 24 :71 (1870)
---
Sinonimoak:
Coprinus tardus
Jangarritasuna:
Baliorik gabekoa
Bibliografia:
Breitenbach & Kränzlin, 1986-2005, Champignons de Suisse Tomo - 4
Gerhardt, Vila & Llimona, 2000, Hongos de España y de Europa
Llamas B. & Terrón A., 2003, Atlas fotográfico de los hongos de la P. Ibérica
Mendaza R. & Diaz Montoya, 1987, Las setas
Mendaza R. & Díaz Montoya, 1994, Las setas en la naturaleza Tomo - 2
Pacioni G., 1980, Guía de hongos
Phillips Roger, 1981, Les champignons
Varios autores., , Nordic Macromycetes Vol. - 2
Gutxitan edo EsporadikoaArruntaArrunt samarraUgaria
Zerrendara Itzuli
© Copyright 2003-2019
Errotari talde mikologikoa
e-mail: webmaster